Aanmelden, uitloggen en wachtwoord vergeten

iPhonescreen1NW4

Aanmelden

Een nieuwe app-gebruiker (ouder/verzorger of leerkracht) wordt door de beheerder aangemaakt in de portal.

Er wordt een e-mail gestuurd naar het e-mailadres van de nieuwe gebruiker, dit is tevens de gebruikersnaam.

De gebruiker volgt de link in de e-mail om een wachtwoord in te kunnen voeren. Na het bevestigen kan er ingelogd worden in de app van MySchoolApp Junior op de smartphone.

Op basis van het wachtwoord en de gebruikersnaam wordt de app aan de juiste school gekoppeld. Dit kan enkele ogenblikken duren; hierna wordt het logo van de school getoond.

De app toont hierna de kinderen die aan deze gebruiker zijn gekoppeld. De ouder/verzorger kiest een van de kinderen en kan de gegevens vervolgens zelf aanpassen en verrijken met belangrijke informatie, foto en geboortedatum.

 

Uitloggen

Uitloggen is niet noodzakelijk. De app ‘paused’ vanzelf als deze niet actief is. Een gebruiker van MySchoolApp Junior kan ervoor kiezen om toch uit te loggen en later opnieuw in te loggen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Wachtwoord vergeten?

Mocht een gebruiker zijn wachtwoord vergeten zijn dan kan de gebruiker zelf via deze link zijn wachtwoord resetten. Ook kunt u vanuit de portal de gebruiker opnieuw uitnodigen via een e-mail.

 

Gebruikersnaam vergeten?

Mocht een app-gebruiker zijn gebruikersnaam vergeten zijn dan kunt u vanuit de portal een nieuwe gebruikersnaam invoeren en de ouder / verzorger of leerkracht opnieuw een e-mail ter uitnodiging toesturen.