Kinderen_iphone_2Mijn kind(eren)

In de MySchoolApp Junior beheren de ouders zelf de gegevens van hun eigen kinderen.

Via de portal worden door de school de ‘Kindprofielen’ aangemaakt en gekoppeld aan de ouders. Bij het openen van de App toont deze de kindprofielen die gekoppeld zijn aan deze ouder.

Een van de beschikbare kindprofielen moet ‘actief’ gezet worden; de app toont nu de kalender, berichten en blog voor de groep waar dit kind in zit. Er kan altijd maar 1 kindprofiel actief staan. Door een ander kindprofiel aan te zetten toont de app de informatie van de andere groep.

Door op de naam te klikken, kunnen de ouders zelf de gegevens aanvullen met informatie die zij willen delen met de school en andere ouders van dezelfde groep.

Kijk hier hoe de informatie voor andere ouders / verzorgers getoond wordt.

 

 

 

 

 

 

Kinderen_iphone_1

Onderin in de pagina worden de beschikbare contactgegevens getoond die via ‘Beheer contactgegevens’ zijn ingevoerd. Per kindprofiel kunnen de ouders zelf kiezen welke contactgegevens getoond worden aan de andere ouders van dezelfde groep. Behalve de eigen ouders kunnen hier ook een BSO, opa/oma of buurvrouw getoond worden, als de ouders hiervoor gekozen hebben. De gegevens zijn voor de school altijd zichtbaar via de portal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via ‘Medische informatie’ kunnen relevante gegevens worden ingevuld die uitsluitend met de school gedeeld worden.