Gebruikers

Onder dit tabblad treft u alle gebruikers van MySchoolApp Junior die een ‘leerkracht’ of een ‘administratie’-account hebben.

Gebruikers-overzicht

Via “Nieuw” voegt u een nieuwe gebruiker toe. Het email-adres wordt de gebruikersnaam. U kunt een ‘welkomstwachtwoord’ genereren. Hiermee heeft een nieuwe gebruiker gelijk toegang. Uit veiligheidsoogpunt raden we aan om na het maken van een Gebruikersaccount, via  ‘Stuur uitnodiging’; de nieuwe gebruiker zelf een wachtwoord te laten aanmaken. De gebruiker ontvangt dan een email met een link om een wachtwoord aan te maken; dit is de veiligste optie om een gebruiker toegang te geven.

Gebruikers-nieuw

Bij ‘Type’ zijn 2 keuzes; ‘Administratie’ of ‘Leerkracht’. Iemand met de rechten van ‘Administratie’ heeft toegang tot alle functies van de school; maar kan niet gekoppeld worden aan een klas. Een ‘Leerkracht’ kan niet bij de beheerdersinstellingen waarmee gebruikers worden toegevoegd en verwijderd.

Wanneer type ‘Leerkracht’ geselecteerd wordt, kan er een naam uit de lijst aan het emailadres gekoppeld worden.

Gebruikers-leraarlijst

Indien het om een nieuwe gebruiker gaat, type ‘Leerkracht’, moet de betreffende leerkracht eerst bij ‘Leerkrachten’ aangemaakt worden, om aan het juiste emailadres te kunnen koppelen.