App_menuFuncties van de app

 

MySchoolApp Junior beschikt over verschillende functionaliteiten om de communicatie tussen de school & ouders én ouders onderling te verbeteren.

Mist u een functionaliteit? Laat het ons weten via support@myschoolappjunior.nl

 

 

 

De app bestaat uit de volgende functies:

Iconen_blauw_nieuwsberichtenNieuwsberichten

Met het onderdeel nieuwsberichten wordt u direct op de hoogte gesteld van belangrijke meldingen van de school of specifiek van een groep.

 

 

Iconen_blauw_kalenderKalender

De kalender geeft actueel zicht op de activiteiten van de school. De ouder heeft zicht op zowel activiteiten die groepsoverstijgend zijn als specifiek van de groep waar het kind in zit.

 

 

Iconen_blauw_mijnkinderenMijn kind (eren)

Een menu onderdeel speciaal bedoeld voor de ouders. Kies een actief kindprofiel en beheer de gegevens van het kind. Dit varieert van algemene informatie tot aan medische informatie. U bepaalt zelf welke gegevens gedeeld mogen worden met andere ouders.

 

Iconen_blauw_mijnberichtenMijn berichten

Via dit menu onderdeel kunt u berichten versturen bijvoorbeeld in geval van een absentiemelding. Het is niet nodig om specifieke gegevens te selecteren om het bericht te versturen. De app is al gekoppeld en stuurt een bericht automatisch naar de juiste persoon. Elke gebruiker een eigen bericht.

 

Iconen_blauw_mijngroepMijn groep

Dit is de groep van uw kind (ouder / verzorger)  of de groep aan wie u les geeft (leerkracht). In deze functie is informatie over de kinderen van de groep terug te vinden. Alleen informatie over de leraar en kinderen is terug te zien van de groep waarin het kind zich bevindt.

 

Iconen_blauw_blogBlog

Lees en blader terug op de tijdlijn van de eigen groep en de school. In het onderdeel blog zijn verhalen terug te vinden met bijbehorende foto’s, uiteraard indien deze worden geplaatst.

 

 

Iconen_blauw_mijnschool

Onze school

Dit onderdeel geeft algemene informatie weer van de school zoals bijvoorbeeld de adresgegevens.

 

 

Iconen_blauw_checkpointCheckpoint

Het inplannen van activiteiten waar ouders hun keuze kunnen aanvinken, is mogelijk via checkpoint. Van rapportgesprekken t/m een sportevenement, het was nog nooit zo eenvoudig.

 

 

Iconen_blauw_schoolmelkCampina Schoolmelk

Campina Schoolmelk steunt MySchoolApp Junior en samen werken we aan de ontwikkeling van nieuwe functies voor de app en de portal omgeving.