MySchoolApp Junior. Vragen. Antwoorden.

Kan iedereen de app downloaden en zijn daarmee alle gegevens vrij toegankelijk?

De applicatie is alleen toegankelijk voor mensen die van de basisschool de inloggegevens van die specifieke school hebben ontvangen. Met de inloggegevens heeft u toegang tot de groepen waaraan uw kind gekoppeld is. Als u meer kinderen heeft, heeft u dus toegang tot die betreffende groepen.

Hoe snel is het in gebruik te nemen?
Dat bepaalt u zelf. De app is na betaling volledig operationeel en door u aan te passen naar uw school. Onze ervaring leert dat na een korte testperiode met bijvoorbeeld 1 klas of groep; probleemloos naar de hele school uitgebreid kan worden. U bent dan immers bekend met alle instellingen en mogelijkheden!
Is de app te koppelen aan onze andere systemen?

Ja en Nee. MySchoolApp Junior is een stand-alone product. Op verzoek is de app te koppelen aan andere systemen. Dit is maatwerk en kan op basis van een offerte voor u uitgevoerd worden. Neem contact op met ons kantoor.

Heb ik een internetverbinding nodig?
Ja, een internet verbinding is vereist om MySchoolApp Junior te kunnen gebruiken. Dit geldt ook voor de smartphone waarop de app wordt geïnstalleerd.
Een training on the job?

MySchoolApp Junior is goed te gebruiken met de handleiding. Toch geïnteresseerd in een training op uw locaties? Neem contact op met ons op!

Is de naam van de app te veranderen of kan het eigen logo worden toegevoegd?

Nee, de naam van de app in de Stores is niet aan te passen. Wel kunt u vanuit de portal eenvoudig uw eigen logo toevoegen, dit wordt tijdens het opstarten van de app op de mobiele telefoon getoond. Op verzoek is MySchoolApp Junior aan uw specifieke wensen aan te passen, vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Wij zullen een offerte voor u maken.

Als ik geen extra gegevens invul over mijn kinderen; wat zie ik dan van de anderen?
Alles waarvan anderen het de moeite waard vinden om het met u te delen. Als u gekoppeld bent aan de juiste groep/klas, kunt u alle informatie ontvangen.
Onze leerkrachten hebben geen smartphone van de school

Dat is ook niet nodig, een prive-telefoon is ook te gebruiken; maar voor de leerkrachten zijn de belangrijkste functies beschikbaar in de portal. Via het internet kunnen ze inloggen als leerkracht en berichten sturen/lezen en activiteiten aanmaken.

Een abonnement voor 5 jaar spreekt mij meer aan.

Dat is mogelijk. Neem contact op met MySchoolApp Junior en vraag naar de voorwaarden.