Aanschaf en 1e inlog

 

Als u met MySchoolApp Junior wilt gaan werken dan kunt u via onze website een licentie voor uw school kopen. U koopt 1 licentie voor onbeperkt gebruik van zowel de portal als van de app voor een periode die u zelf bepaalt. Standaard is dit 1,2 of 3 jaar. Het aantal leerkrachten, ouders, leerlingen is onbeperkt. Maar ook onbeperkt gebruik van push-notificaties en berichten versturen is inbegrepen.

U ontvangt, als de betaling is verwerkt, op het aangegeven e-mailadres een e-mail ter bevestiging waarin een inlogcode (API-key) is opgenomen.

Ga naar de registratiepagina om uw versie van MySchoolApp Junior te gaan gebruiken; of kies op het standaard inlogscherm eerst voor ‘Registreren’.

 

Op de registratiepagina vult u de volgende gegevens in:

  • Naam van de school > Vul hier de naam van uw school in; dit is naderhand aan te passen in de portal.
  • E-mail adres > Hier moet u het (exacte) e-mailadres invullen wat vermeld is in de e-mail. Dit wordt het ‘super-user’ inlogaccount en is niet meer aan te passen.
  • API-Key > Neem hier de code over zoals aan u is toegestuurd. (wc_order……)
  • Wachtwoord > Hier kiest u een nieuw wachtwoord, gekoppeld aan het E-mail adres van de ‘super-user’. Dit is later aanpasbaar.
  • Wachtwoord herh. > Vul nogmaals het gekozen wachtwoord in.

Gefeliciteerd! Uw eigen MySchoolApp Junior omgeving is ‘live’!

Ga naar het ‘Instellingen‘ menu. U kunt hier uw eigen logo toevoegen, dit wordt getoond bij ‘Onze school‘; en op het scherm dat getoond wordt bij binnenkomst in de app.

Het e-mailadres en de API-key zijn grijs gearceerd; ze zijn niet aan te passen. U kunt hier alvast de adresgegevens toevoegen van de hoofdlocatie, en eventueel van een dependance of een correspondentie-adres.

Het onderste tekstvak is een vrij veld. U kunt hier alle extra informatie invoeren die u vanuit de school wilt delen met de ouders/verzorgers. Foto’s en andere afbeeldingen kunnen opgenomen worden als u dat wenst; dit kan via ‘drag&drop’ of sleep de afbeelding uit de browser of verkenner naar het tekstvak.

Meer over het gebruik van afbeeldingen leest u hier.