Aanmelden Portal

Wanneer u via de website een licentie heeft besteld, ontvangt u direct op het opgegeven emailadres uw ontvangstbewijs (factuuroverzicht) en inloggegevens voor ‘Mijn account’. Indien de betaling is ontvangen, ontvangt u de gegevens waarmee u zich kunt registeren in de portal  en daarna kunt inloggen. Ook bevat deze mail een link naar onze supportpagina’s en de informatie hoe de portal in gebruik te nemen (de Quickstart).

Zorg dat u zich eerst registreert (1) met de API key (2) (= licentiecode: wc_order_…) en kies een nieuw wachtwoord waarmee u toegang tot de portal wil krijgen.

Wanneer de status van de betaling nog op on-hold staat in ‘Mijn account’, is de betaling nog niet verwerkt en heeft u nog geen API key/ licentiecode ontvangen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een handmatige overschrijving; klopt dit niet met uw gegevens, neem dan contact met ons op.

getstarted01 

 

getstarted02

Na het registreren kunt u inloggen (3) met uw emailadres en (zelfgekozen) wachtwoord welke u tijdens de registratie heeft ingevuld om in de ‘backoffice’ (portal) van MySchoolApp Junior te komen.

 

getstarted03